Mina favorit fotoställen i min närmiljö

På Kamera-67 månadsmötet i Borgå den 12.10.2021 berättade jag om mitt favorit fotoställe i min närmiljö. Eller rättare sagt mina favorit fotoställen i den fina naturen, som visar sig på olika sätt beroende på ort och plats. Så jag valde att visa ett drygt tiotal ställen som jag besöker nu och då beroende på rådande kalendertid och ljusförhållanden. Speciellt de tidiga mornarna eller natten bjuder på fina foto upplevelser.


Jag gjorde en video-version av presentationen jag höll på mötet. Den innehåller flera fotografier som jag tagit. Några av de här närmiljö ställena har varit viktiga för mig. Ävenom det finns många fler områden som jag besöker så valde jag att presentera sådana områden som kanske inte är så bekanta för alla. Såklart besöker jag också Ekudden, Emsalö udde o.s.v men dessa ställen är så bekanta för de flesta att jag inte tog med dem här.


Titta gärna på presentationen och kanske får du en tanke på att besöka något av dessa ställen. De är alla fotografiskt sätt intressanta, i alla fall med tanke på landskaps fotografi.49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ruskavandring / ruskavaellus 9.10.2021

Traditionell ruskavandring inkommande lördag, 9.10.2021 Start från Ånäshallens parkering kl. 8.30 Perinteinen ruskavaellus tulevana lauantaina 9.10.2021 Lähtö Suistohallin parkkipaikalta klo 8.30 Pet