top of page

Mars 2023 Maaliskuu

Månadstävling/Kuukausikilpailu

Tema: Djupet/Syvyys

Domare/Tuomari: Anette Sundström


Domarkommentarer / Tuomarikommentit:

1. Hård Sjögång – Jan Fröjdman

Aaaaah, det här är som en tavla. Riktigt snärttig. Älskar djupet som bildas av dropparna i förgrunden, vågorna i skärpa just perfekt en tredjedel in i bilden och segelbåten suddig i bakgrunden. LOVE it!


2. Djupfrysta – Micki Kulju

Jisses. Den här sätter en att fundera och blev direkt en av mina favoriter. De är både djupfrysta som namnet säger och sen är de ju på djupet. Förstår ju ingenting av bilden egentligen, men det gör den intressant.


3. Djupet - Mikael Laaksonen

Den här är just bra som svartvit. Den blev dramatiskt med skarpa kontraster och tror att det var ett bra val att hålla den utan färg, så kommer speglingen av trädena fram tydligare.


4. Hiidenkirnu – Gugi Väänänen

Här fick jag känslan av att jag just ska ta sig ner i djupet på riktigt. Stegen leder ner. Gillar också färgskalan. Som en målning.

5. Bengtskär – Linda Öhman

Storgillar den här bilden, passar temat perfekt för här är djup. Den här kanske skulle ha funkar bra i svartvitt också, nu dras min blick lite till de blåa partierna. Den här trappan är mycket fotad, tror jag har fått ett vykort i tiderna från just den här vinkeln också.


57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Septembermötet tisdagen den 12.9 kl. 18.30 i Arlanderkabinettet i Grands andra våning. Hit kommer du genom D-dörren vid parkeringen mot Stadshusgatan. Härifrån går du genom aulan och uppför trapporna

Andy Horner informerar Hej alla fotovänner! Jag planerar tre nya fotoresor under våren 2024: Kiruna – norrsken och vinterlandskap 8-12.3.2024 Björn och varg i snö, Kuhmo 27-30.4.2024 Fågelfotoresa

bottom of page