top of page

möjlighet att ställa ut fotografier i Grankulla

Vi fick idag en möjlighet att ställa ut fotografier i Grankulla, frågan är har ni bilder som ni skulle kunna tänka er ställa ut där? Saimme tänään aamulla tietoa että olisi mahdollisuus pistää pystyyn Kauniaisissa valokuvanäyttely. Onko sinulla kuvia valmiina mitkä voisivat olla sopivia?

Mera info här - Lisää tietoa tästä: Hej!

Grankullas Galleri är ledigt från 28.2 – 26.3. Galleriet är i samband med Grankullas bibliotek, adressen är Thurmansplatsen 6. Ni kan läsa mer om Galleriet på vår hemsida https://www.kauniainen.fi/.../kultur-och.../kultur/galleri/

I Galleriet ryms ungefär 20 tavlor beroende på storleken av verken. Vår vanliga hyra är 100€ i veckan men eftersom att vi fick en avbokning väldigt sent skulle jag nu hyra ut Galleriet för 50€ för 28.2 – 26.3. Det skulle vara viktigt att det finns en utställning i utrymmet.

Galleriet är gratis för besökare, öppet för alla åldrar och tillgängligt även för personer med funktionsnedsättning.

Jag önskar att få en kort text om utställningen och ett namn för utställningen både på finska och svenska. Jag kommer att dela om utställningen på Grankullas hemsidor och sociala medier. Ifall ni vill sälja tavlorna är det möjligt men det sköts inte av Grankullas kulturtjänster utan av er. Så ni måste vid detta fall göra informations blad med era kontaktuppgifter och hur ni vill sköta det.

Möjligheten att printa ut informations blad finns. OBS! uppdatering: hyran är 0€ för oss


H:Niklas Montonen

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Septembermötet tisdagen den 12.9 kl. 18.30 i Arlanderkabinettet i Grands andra våning. Hit kommer du genom D-dörren vid parkeringen mot Stadshusgatan. Härifrån går du genom aulan och uppför trapporna

bottom of page