top of page

November 2022

Tävlingsresultat för november 2022
Tema: Abstrakt

Domare: Kari Oksanen

© Copyright Kamera-67

​Domarkommentarer

 

Yleisesti kuvat olivat visuaalisesti vetoavia ja varsin tasapainoisia. Valitsemani kuvat ovat mielestäni onnistuneesti abstrakteja, eli eivät esitä ainakaan minulle mitään ja täyttävät siten määritelmän.

1. Bräde - Tia Tallberg

Valokuva on visuaalisesti hyvin vetoava, tasapainoinen ja siinä on katsetta ohjaavia kiintopisteitä. Miellyttävä ja erikoinen värimaailma.

2. Sininen uni - Gugi Väänänen

Valokuva on visuaalisesti todella vetoava, sen värimaailma miellyttää ja kuvan kiintopisteet sekä linjat ohjaavat katsojan katsetta. 

3. Dreaming - Niklas Montonen

Valokuva on visuaalisesti hyvin kiehtova, kuva välittää tasapainoisen tunnelman koko alaltaan ja keskittyy vain olennaiseen.

 

4. Tintin viuhahdus - Jan Fröjdman

Valokuvassa todellisuus on onnistuttu häivyttämään mainiosti luoden samalla kiehtova värimaailma. Kuva keskittyy tiukasti olennaiseen. Katsetta ohjaavat pisteet  tulevat muutoin unenomaisen maiseman sisältä hyvin esiin.  (Jälkikomenttina lisään, että tekijä voisi tarjota kuvaa Marimekolle malliksi kangaspainoon).   

 

5.  Fasad - Camilla Stjernberg

Valokuva kiehtoi ensisilmäyksellä, keskittyy olennaiseen sitä toistaen ja kuvan viivat ohjaavat katsetta. Värimaailma on tasapainoinen. 

 

bottom of page